Over c2edit

Montage, Colograding en Delivery

Sinds mijn jeugd ben ik al bezig met beeld en geluid. Op mijn 16e ging ik aan de slag als vrijwilliger bij de lokale omroep in Zaltbommel. Daar werd de liefde voor het vak groter.In 1999 ben ik afgestudeerd als programmamaker audiovisuele producties aan de Hogeschool Sittard.

Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij Omroep Brabant en daar ben ik vervolgens 4 jaar blijven werken als studio-regisseur en vormgever. Het avontuur lonkte dus besloot ik in 2001 voor mezelf te beginnen.

Mijn opdrachten zijn heel divers van seriematige televisieprogramma’s tot aan documentaires, maar ook corporate-films en videoclips. Ik monteer/colorgrade opdrachten in mijn eigen studio in het midden van het land in Zaltbommel of op locatie. De studio is aantrekkelijk voor zowel klanten uit het zuiden als uit Hilversum en Amsterdam met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Televisie-programma’s waar ik aan meewerkte zijn o.a.: Team Spoedeisende Hulp (RTL5), First Dates (BNNVARA), De Gevaarlijkste Wegen (BNNVARA), Raadsel van Rembrandt (AVROTROS), De Nieuwe Garde (RTL VIDELOAND), Ellie op Patrouille (AVROTROS), Tijl B op Volle Toeren (AVROTROS), Rot Op naar je eigenland (EO), DNA-onbekend (NCRV), Jojanneke in de prostitutie (EO), Tot op het Bot (BNN), De Verbouwing (NCRV), Ali B op Volle Toeren (TROS), Echte Meisjes in de Jungle (RTL5), Benelux Next Topmodel (RTL5), Met Grenzeloze Ambitie (RTL5).

Sander van Gaalen